Sundhed

SKAB FORANDRING, DER HOLDER

Nyt år, nye vaner. Man lover sig selv højt og helligt, at nu skal … men røgen fra nytårsfyrværkeriet når knap nok at lægge sig, før nytårsforsætterne er brudt. Kender du det?

For at sætte et langvarigt og holdbart mål skal der være en tydelig forskel på, hvordan det er nu, og hvordan vi gerne vil have det. Engagementet og viljen til forandring skal komme indefra. Vi skal også tro på, at vi vil lykkes. - og det er aldrig for sent!

FORANDRING SKER EFTER SIGENDE I FEM FASER:

1. Ikke klar. Du føler dig ikke klar til forandring. Måske oplever du ikke, at forskellen i forhold til, hvordan du har det i dag, er tilstrækkelig stor til, at forandringen er besværet værd.

2. Tvivlende. Du overvejer at gennemføre en forandring, men du har ikke helt besluttet dig endnu.

3. Klar. Nu er du klar til at komme ud af startboksen.

4. Handling. Nu skal det være. Du er klar, og det skal nok lykkes.

5. Bevar den nye vane. Når forandringen er gennemført, starter den næste udfordring: at holde fast ved den. Måske snubler du og vender tilbage til de gamle vaner, men giv ikke op – det er helt naturligt. Du foretager bare en analyse af, hvilken fase du befinder dig i, og tager fat igen.


Vi hjælper dig til at nå dine mål!


ARGI+

Mere energi til træning og en aktiv livsstil står på mange menneskers ønskelister, så derfor sætter vi ekstra fokus på ARGI+. Indeholder udvalgte vitaminer, der understøtter din aktive livsstil. Eller hvad mener du om vitaminerne C, D, B6, B12 og folinsyre, plus aminosyren L-arginin? Ikke dårligt. Og alt sammen i portionspakninger for nemheds skyld.

Aloe MSM Gel

Føles kroppen lidt radbrækket og øm? Aloe MSM Gel er en dybdevirkende massagegel, der beroliger og giver en dejlig fornemmelse. MSM (methylsulfonylmethan) er en organisk svovlforbindelse, der er livsvigtig for udviklingen af alt liv på Jorden. Vi supplerer med vores vidunderlige Aloe vera og forskellige urter og fremstiller på den måde en duftfri, dybdevirkende massagegel.

En bedre start på en aktiv livsstil kan du ikke få! 


FORKÆL DIG SELV MED EN MASSAGE

Uanset om du har trænet hårdt eller siddet foran computeren hele dagen, så trænger dine muskler sikkert til lidt opmuntring. En varmegivende massage kan få selv den mest stive krop til at slappe af og finde nyt håb. Her får du nogle tips til, hvordan du kan give, eller få, massage.

Gør oplevelsen ekstra god med:

Stearinlys, der giver en varm og beroligende stemning.

En playliste med beroligende musik, gerne instrumental.

Et blødt håndklæde til at beskytte underlaget. Læg også et håndklæde over den, der skal masseres, så vedkommende ikke fryser.

En behagelig duft i rummet. Det er nemt med Forever Essential Oils, eksempelvis Lavender, der virker beroligende.

Brug Aloe MSM Gel, gerne sammen med Aloe Heat Lotion.

Så er du klar!

Gør som følger:

Sørg for, at dine hænder er varme. Du kan varme dem op under vandhanen.

Opvarm en god portion Aloe MSM Gel i hænderne, og fordel den på det område, der skal masseres.

Brug den nederste del af håndfladen til de større muskler og fingerspidserne til de mindre muskler.

Tryk ikke med hånden, men brug din kropsvægt i bevægelserne. Spørg gerne den person, du masserer, om du trykker tilpas hårdt.

Massér langsomt.

Gentag hele proceduren med Aloe Heat Lotion.

Afslut med at lægge håndklædet over personen, og lad vedkommende hvile et øjeblik og mærke, hvordan roen breder sig i kroppen.

DE 6 TRIVSELSFAKTORER

Spis rigtigt

Dét, du propper i dig, er en afgørende faktor for din trivsel. Vælg naturlige, økologiske råvarer, og skær ned på animalske produkter til fordel for grøntsager, frugt, bønner og linser.

Drik vand

Drik 1-2 liter vand om dagen.

Bevæg dig

Find en motionsform, du kan lide, og dyrk den regelmæssigt. Træning, der er sjov, har en større chance for at holde, end påtvungen træning på løbebånd (medmindre du synes, dét er sjovt, naturligvis).

Gå ud

Frisk luft og sol er vigtigt for både krop og sjæl. Ophold dig udendørs mindst en halv time hver dag, uanset vejr og årstid.

Sov godt

Søvn er også vigtig. Du har brug for restitution. Sørg for, at der er mørkt, stille og køligt i soveværelset. Og ingen skærmtid fra en time, før du går i seng.

Hav det sjovt

Det skal føles godt at leve. Forkæl dig selv med leg, kreativitet og glæde.