Nyheder / Inspiration

Forever Active Pro-B

 

I dag spiser mange af os meget fastfood og har en stillesiddende hverdag. Dårlige vaner som disse kan nemt forstyrre balancen i tarmfloraen. En sund livsstil og god, varieret kost kan genoprette den balance.


Forever Active Pro-B indeholder intet mindre end 8 milliarder aktive mælkesyrebakterier fra 6 forskellige, nøje udvalgte bakteriestammer. Mælkesyrebakterierne i Forever Active Pro- er fremstillet med en unik teknologi, som både øger produktets holdbarhed og beskytter bakterierne på deres vej gennem mavens sure miljø, indtil de når deres tilsigtede destination i tyktarmen. Indeholder også zink, der blandt andet bidrager til immunsystemets normale funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Kapslerne er nemme at sluge, og du kan også dele dem og drysse indholdet over kold mad. Forever Active Pro-B behøver ikke blive opbevaret på køl, leveres i en smart emballage og er derfor perfekt at have med på rejsen.

Et moderne kosttilskud med en kombination af 6 forskellige bakteriestammer

 

8 milliarder levende mælkesyrebakterier pr. kapsel


Mineralet zink, der blandt andet bidrager til immunsystemets normale funktion, en normal kognitiv funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativ stress

 

Mælkesyrebakterier fremstillet med en unik teknologi for øget holdbarhed

 

En produkt fri for gluten, mælk og animalsk gelatine

 

En praktisk emballage, som er let at have med på rejsen

KØB HER!