Nyheder / Inspiration

Husk! At passe ekstra godt på dig selv og på hinanden i disse tider.  Bliv mest muligt hjemme for at mindske smittespredning. Det gælder os alle – og det gælder især dem, der tilhører den særlige risikogruppe.

Undgå steder med mange mennesker, som er tæt på hinanden. 

Sørg for at holde ekstra god håndhygiejne. Vask dine hænder grundigt, hvis du f.eks. har rørt ved håndtag, og når du kommer hjem. Overvej at anvende handsker, når du går ud.

Undgå at røre næse, mund og øjne, hvis du ikke har rene hænder, da virus typisk smitter fra hænderne og til slimhinderne i næse, mund og øjne.

Hold afstand til andre mennesker, især hvis de ser ud til at være syge. Det anbefaler vi, fordi smittespredning ofte sker ved, at dråber fra hoste og nys spreder sig i luften i 1-2 meters afstand, hvor de kan smitte andre via mund, næse og øjne. De falder dog hurtigt til jorden og bliver ikke hængende i luften. Undgå håndtryk, knus og kindkys.

Vær god ved dig selv og dit immunforsvar - sørg for at få vitaminer og mineraler nok og ikke mindst Aloevera drikkegel - så du giver kroppen de bedste forudsætninger for at optage vitaminer og mineraler fra både drikke og maden I får. Et godt immunforsvar er den bedste sikring vi kan give os selv - kroppen har brug for alt den hjælp den kan få.