Nyheder / Inspiration

Aloe First™ - uundværlig opfriskende spray.

Aloe First indeholder Aloe vera, propolis og udvalgte urter, der køler, plejer og beroliger huden. Perfekt efter en dag i solen, efter et insektstik eller i den tørre luft på flyturen. Også velegnet til hår og hovedbund.

Tag den med på rejsen, på stranden og på arbejde. Hæld eventuelt Aloe First™ over i en lille sprayflaske, så den er let altid at have med.


TIP!

Lav en blanding af Aloe Heat og Aloe First - put det i en lille sprayflaske, spray på ankler, håndled og nakke, og du har den bedste anti-mygge spray.


To skønne nye produkter?

Aloe vera, jojobaolie og arganolie. Aloe Body Wash og Aloe Body Lotion har mange plejende, fugtgivende og blødgørende ingredienser.

Aloe Body Wash giver en mild og samtidigt effektiv afrensning af hele kroppen med rengørende stoffer fra kokos, der giver et rigt skum. Aloe Body Lotion bevarer fugten i huden og virker samtidig beskyttende og styrkende. Absorberes hurtigt og giver et silkeblødt resultat.

Aloe Body Wash og Aloe Body Lotion kan anvendes hver dag af både mænd og kvinder, uanset hudtype. Prøv selv!

Aloe Mango

Har du prøvet den nye Aloe vera-drik med C-vitamin og tropisk smag af mango

En skøn sommerlig udgave af vores populære Aloe vera-drik med smag af tropisk mango. Ligesom originalen består Forever Aloe Mango af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Og præcis som vores øvrige Aloe vera-drikke indeholder Forever Aloe Mango C-vitamin og kommer i en miljøvenlig karton.

Forever Aloe Mango er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Den er ekstra god til dig, der gerne vil holde dig sund og rask, idet vores Aloe vera-drikke indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion og Aloe veraen hjælper tarmene til bedre at kunne optage og udnytte de vitaminer og mineraler, som vi får gennem vores kost og kosttilskud