Blog

Køb ikke produkter fra Bestforever.dk og Bestforever.se

Fødevarestyrelsen advarer mod at købe ikke godkendte kosttilskud fra hjemmesiden bestforever.dk. Denne ulovlige aktivitet er på ingen måde forbundet med Forever Living Products Scandinavia, og personen bag ”Best Forever” er IKKE en af vores Forever Business Owners (forhandlere). Vi hos Forever Living Products Scandinavia er bekendte med denne situation. De pågældende produkter er ikke godkendt på det danske marked, og vi har truffet alle mulige foranstaltninger for at forhindre denne person i at sælge dem. Dette indbefatter anmeldelse til Fødevarestyrelsen – og politiet flere gange.

Alle kosttilskud, som Forever Living Products Scandinavia sælger, er registreret, kontrolleret og godkendt af Fødevarestyrelsen. Vi er i tæt dialog med Fødevarestyrelsen. Ved den seneste inspektion modtog vi endnu engang en godkendelse med elite-smiley, ligesom vi har gjort nu i adskillige år. Denne situation er yderst uheldig. Der er en grund til, at salget af kosttilskud styres nøje af lovgivningen, og vi er kede af at konstatere, at personen bag Best Forever ikke overholder lovgivningen, men fortsætter med at sælge Forever Living Products-produkter uden at have ret til det.

Vi vil kraftigt understrege, at dette ikke har relation til Forever Living Products andre produkter, som er godkendt af Fødevarestyrelsen og lovgivning og regulering på de skandinaviske markeder. Det er heller ikke relateret til det arbejde, som ydes af vores godkendte, hårdtarbejdende forhandlere, der sætter en ære i at arbejde professionelt og lovligt.

Tak for din forståelse, og kontakt mig endelig, hvis du har nogen spørgsmål!